contact
cine suntem
servicii
item6
item1

telefoane active 24 de ore din 24

Romania:

tel/fax +4 0230 566 006

mobil +4 0726 770 167

Italia:

tel +39 348 09 29799

eternitateacropBW

In momentele de mare durere va suntem alaturi cu deosebita atentie, respect si profesionalism.

 

Transport intern si international

Societatea noastra dispune de masini funebre tip limuzina Mercedes-Benz si microbuze pentru transportul decedatilor. Aceste autofunebre sunt conform normelor de igiena publica ale Uniunii Europene, captusite cu inox pentru a putea fi dezinfectate dupa fiecare utilizare.

Transport intern:

Efectuam transportul decedatului de la locul de deces sau aeroport la biserica si apoi la cimitir oriunde in Romania cu limuzine moderne realizate si omologate in Italia.

item8
item9

Transport international:

"Onoranze Funebre Eternitatea" srl- prin agentia deschisa in Milano, organizeaza transporturi funerare in toata Europa cu maxima profesionalitate.Lucram in cunostinta de cauza colaborand cu autoritatile locale din Austria, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Spania, Ungaria, etc., dispunand de colaboratori pregatiti profesional in acest domeniu. Daca o ruda, un prieten sau o cunostinta a dumneavoastra a decedat in afara Romaniei si doriti sa aduceti acasa corpul neinsufletit pentru o inmormantare crestineasca, noi ne vom ocupa de toate formalitatile: 1. pasaportul mortuar cu toate actele necesare 2. sicriu special pentru transport international, conform normelor Uniunii Europene 3. transportul decedatului pana la locul de veci in masini autorizate UE

Nu este necesar ca rudele din Romania sa se deplaseze in tara in care se afla decedatul pentru repatriere.